Jag har hittat rätt

Namaste

Känner så otroligt mycket att yogalärarutbildningen jag går är helt rätt för mig. ?

Jag tänker att rollen som yogalärare kan komma att ge mig många olika saker som alltid varit viktiga för mig. Jag får skapa, skriva, läsa, lära och lära ut, hjälpa andra OCH stå på ”scenen”. Det som jag alltid har älskat. ?

Har nog också alltid varit lite ”andlig” på ett sätt som jag inte riktigt hittat något sätt att uttrycka. Jag är överhuvudtaget inte troende eller religiös men i och med yogan och meditationen kan jag få utlopp för en andlighet som snarare handlar om mig, mitt inre och övertygelsen att jag är en del av något större. Att vi alla hör ihop och att vi alla är lika viktiga delar av helheten. ??⭐️☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *