Hej! Här är jag!

Här är jag! Ann-Sofie, 48 år, tvåbarnsmamma, dotter, gift, matte, yogalärare, massör, barnfotograf och bibliotekarie. Har många strängar på min lyra…

Jag är envis, nyfiken, kreativ, känslosam, engagerad, blir vansinnigt upprörd över orättvisor, antirasist, feminist, vegetarian och ganska bekväm av mig.

Jag älskar sjöar och hav (inte att vara i eller på, men vid), tycker om att gå barfota, gillar promenader, köper och läser mycket böcker (just nu bara yogarelaterade sådana), älskar att shoppa, hatar kaffe men dricker gärna en kaffe latte med mycket mjölk, gillar att laga mat (och är riktigt bra på det), tycker om att fika, hittar ofta på nya saker att lära mig och tycker om att skriva.

Jag har upptäckt att yoga och meditation är helt underbara och effektiva sätt att stilla min ibland överaktiva hjärna. Att få mig att landa i kroppen, att inte älta, att vila. Det får mig också att bli en snällare människa. Både mot mig själv och mot andra. Jag ser fram emot att fortsätta utvecklas och bli den person jag önskar vara. Ser också fram emot att få hjälpa andra i min roll som yogalärare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *