Därför tycker jag om yoga

När jag utövat yoga en stund och/eller mediterat känner jag hur mitt inre lugnas ner och hur det liksom kliver in i min kropp och slappnar av.

Jag landar i mig själv, får ner pulsen och börjar andas lugnare och djupare. Jag känner mig glad och lugn.

Istället för att befinna mig 99% i mitt huvud hittar jag en balans och kan se saker tydligare. Istället för att se bara problem och stressa upp mig över tankar jag tänker, klarnar det och det blir lättare att sortera, ta beslut och se möjligheter.

Upplevelsen man får av att meditera och utöva fysisk yoga går att likna vid det man kan uppleva ute i naturen, t ex när man tar en skogspromenad eller när man sitter och tittar ut över ett hav.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *