Barnmassage 6-12 år

Även barn behöver vila, återhämtning, avslappning och beröring. Många barn är idag stressade och har svårigheter att komma till ro.

Vid massage utsöndras “må-bra-hormonet” oxytocin vilket ger avslappning och välmående. Massage har också positiva effekter på barns koncentrationsförmåga samt minskar problem med aggressivitet, stress, sömnsvårigheter och oro. Massage kan förstås också tas enbart med syfte att ha en lugn och mysig stund.

Barnet har medföljande vuxen med i rummet vid behandling och det är av största vikt för mig att alltid se till barnets önskemål. Jag gör aldrig någonting som inte känns bra eller som barnet inte vill. Jag är mjuk och varsam och lyhörd för vad som känns bra. Jag har många års erfarenhet av att jobba med barn.

Så fungerar det

  • När ni kommer till mig kommer jag att lägga stort fokus på barnet och på att hen känner sig välkommen och trygg.
  • Jag visar er massagebänken och berättar lite om hur en massage går till. Jag berättar också att man när som helst får säga nej om det är något som inte känns bra, och att man alltid själv bestämmer över sin kropp.
  • Barnet får sedan ta av sig på överkroppen (och även byxor och strumpor om det känns bra) och hen lägger sig sedan på mage på massagebänken (som är mjuk och varm).
  • Om barnet vill börjar jag med att massera fötterna och sedan benens baksida.
  • Jag går sedan vidare till ryggen där jag använder mjuka strykningar och cirkulära rörelser över hela ryggen och upp över nacken.
  • Efter ryggen är det dags för en skön arm- och handmassage.
  • Varje behandling avslutas med att barnet får vända sig över på rygg för en mjuk ansikts- och huvudmassage. Detta brukar upplevas som massagstundens höjdpunkt.

Bokning och pris

30 minuters barnmassage: 400 kr

Du kan se lediga tider och boka din massage här.

Boka tid

Hittar du ingen tid som passar dig är du välkommen att höra av dig till mig via mail till kontakt@beyouyoga.se eller via SMS till 072-5475018, så försöker jag hjälpa dig.

Jag finns i ombonad hemmamiljö på Agavägen 15B i Sandviken. Välkommen!