Familjeyoga – sommar

Med specialskrivna yogasagor tas du och ditt barn med på äventyr, där fysiska rörelser kombineras med andning, avslappning och enkla meditationsövningar. Yogasagorna lockar till skratt och lek och avslutas med vila och medveten närvaro. Varje yogasaga har ett fint, genomtänkt budskap där barnen påminns om att de är värdefulla och bra precis just så som de är.

Att yoga tillsammans skapar samhörighet och en mysig stund i total närvaro.

Andningsövningar
Vi andas som elefanter, bin, kaniner och lejon så att vi hittar den viktiga andningen som kan hjälpa oss att bli lugna eller få mer fokus.

Yogasaga med rörelse
Jag berättar en spännande och rolig saga som vi rör oss till. Vi leker fram rörelse och yogapositioner som är stärkande för kroppen.

Vila och avslappning
Vi avslutar varje lektion med vila och avslappning.

Var och när?
Just nu har jag inga inbokade datum för familjeyoga men följ mig i sociala medier eller anmäl dig till mitt nyhetsbrev för uppdaterad information.

Pris och anmälan
För fyra tillfällen á ca 45 minuter betalar du 850 kr (swish eller Klarna) för en vuxen och ett barn (i åldern ca 5-8 år). Din anmälan gör du via Bokadirekt (du bokar första tillfället och anmäler dig på så sätt till alla fyra gångerna).

Boka tid

Har du frågor är du välkommen att höra av dig: kontakt@beyouyoga.se eller 072-547 50 18.