Individuell yoga

Hitta in i yogan helt utifrån dina egna personliga förutsättningar och önskemål!

Vi är alla olika. Både på insidan och utsidan. Vi har olika förutsättningar och olika mål med vår yogapraktik. Kanske har du behov av att mjuka upp din kropp och göra den mer rörlig. Kanske har du behov av att stilla ditt sinne och motarbeta stress. Kanske är det första gången du provar yoga och känner dig osäker på hur du ska göra och skulle värdesätta personlig hjälp.

Med ett personligt yogaprogram får du tillfälle att praktisera yoga och att utvecklas, helt i din egen takt.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga, du behöver inte vara vig, stark eller se ut på något speciellt sätt för att få ditt eget yogaprogram och personlig hjälp av mig.

Jag skräddarsyr ett program som passar just din kropp, dina förutsättningar och dina behov/önskemål. Programmet innehåller mjuka, lugna rörelser/positioner (asanas), andningsövningar (pranayama), meditationer och yogamassage, för att stärka din kropp och stilla ditt sinne. Du får också ett personligt kompendium att ta hem så att du på ett enkelt sätt kan ge yogan en plats i din vardag.

Vi träffas så många gånger du önskar, men minst två gånger á 90 minuter, för att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt program.
Du investerar 850 kr per tillfälle.

För mer information eller för att boka ringer/SMS:ar du mig på 072-547 50 18, eller mailar till kontakt@beyouyoga.se

Jag ser fram emot att höra från dig! Välkommen!