Qigong för ny energi

Prova välgörande Qigong tillsammans med mig! Qigong är en teknik som härstammar från Kina, där man koncentrerat utför rörelser kombinerat med andning. Genom detta främjar man cirkulationen av energi i kroppen, blir smidig och närvarande här och nu. Qigong ser nästan ut som en mjuk, långsam dans och den gör gott i både kropp och knopp.

Qigong passar alla, oavsett ålder och kroppsbyggnad. Rörelserna är mjuka och stilla och enkla att lära sig. Du följer bara mina rörelser och instruktioner. Har du svårt att stå upp i 30 minuter kan du göra rörelserna sittande. Säg till i så fall så tar jag med en stol till dig.

Var och när?
Eftersom Qigong inte kräver någon utrustning ses vi utomhus i vackra Vasa-parken i Sandviken. Du behöver inget särskilt med dig (vi står direkt på marken och ingen matta behövs). Ta bara sköna, lediga kläder så att du kan röra dig obehindrat.

Söndagar: 5, 12, 19 och 26 september, kl 16.00-16.30
Vid allt för dåligt väder flyttar vi tillfället till en annan söndag (eller dag som vi kommer överens om).

Pris och anmälan
För fyra tillfällen á ca 30 minuter betalar du 400 kronor. Din anmälan gör du via Bokadirekt (du bokar första tillfället och anmäler dig på så sätt till alla fyra gångerna). Du kan också maila mig på kontakt@beyouyoga.se

Boka tid

Anmälan är bindande (avgiften betalas inte tillbaka), men platsen kan överlåtas till någon annan.

Har du frågor är du förstås välkommen att höra av dig: kontakt@beyouyoga.se eller 072-547 50 18.